Quantcast

За новата българска култура

Какво е това?

RE:TV иска да даде платформа за изява на българските творци и да разшири погледа върху българското творчество за своите абонати.

ПОДБУДИТЕ

Не всеки стойностен културен продукт намира достатъчно възможности за комуникация. Не веднъж се е случвало извън афишите на музикални компании, издателства, театри, кина, изложби и други да останат проекти, които заслужават повече внимание.

ЦЕЛИТЕ

  • Осигуряване на видимост на нови творчески продукти с цел тяхното популяризиране в каналите на RE:TV – телевизия, онлайн и Facebook.
  • Подкрепа за български продукти и автори, които по-рядко попадат във фокуса на предавания или рубрики в комерсиалните медии.

НАШИЯТ ПРИНОС

Като телевизия, която активно подпомага усилията на творческите браншове в различни сегменти от своята програма, смятаме, че можем да стигнем по-далеч в подкрепата си, като предоставим ефирно време за промотиране на нови български културни продукти.
За целта  ще предоставим безвъзмездно за публикуване на музиканти, режисьори, писатели, предприемачи и други творци.

МЕХАНИЗМЪТ

  • Ние ви даваме безвъзмездно време в рекламен блок, а вие – създадения от вас продукт.
  • Ние го опаковаме в 20-секунден клип с бранд на кампанията, а вие ни давате съгласието си за неговото излъчване.
  • Ние го излъчваме в продължение на две седмици във всички слотове на програмата си, а вие ни давате интервю, което публикуваме във YouTUBE

ОЧАКВАНИЯТА

Повече видимост за нови български автори и културни продукти.

Как да кандидатствам?

Имаме нужда от три + един елемента за да можем да ви дадем това пространство:
1.Атрактивно видео за уеб
2.Поддържана Facebook страница
3.Ефективен линк
4.Свободно достъпно съдържание

Атрактивно видео за уеб

Вграденото видео е основното съдържание, което стига до потребителите и привлича тяхното внимание. Средно един потребител гледа 15 до 30 секунди онлайн видео -бъдете сигурни, че се възползвате максимално от тях. Държим на адекватно качество на аудиото (за да може да бъде чуто вашето послание или музика) и видеото (за да може да задържите вниманието на потребителя). Не очакваме от независими групи високо бюджетни клипове, но знаем че с желание може да се постигне много.

Поддържана Facebook страница

Страницата, като метод за комуникация с феновете, е важна за успеха на една група, книга, филм или проект. Ние вграждаме вашата страница, като част от цялото представяне. Това дава възможност вашите последни постове да излизат на началната страница и привлича много нови фенове при правилна употреба.Вашата съдържа вашите най-запалени фенове –покажете ни, че можете да общувате с тях

Ефективен линк

Този линк е най-важната част и ще ви помогне да постигнете своите цели. Дали ще насочвате към магазин с мърчъндайз, платформа за платена онлайн дистрибуция на музика, ще събирате eмейли за бъдеща комуникация или ще насочвате към ваше предстоящо събитие за нас няма значение. Държим да знаете точно какво искате да постигнете, за да може вашето присъствие  да има смисъл за вас

Свободно достъпно съдържание

Искате да промотирате нов сингъл, нов албум или да направите добра компилация от стари неща. Искате да вашият филм да достигне до много хора, вашата книга да стане популярна. Или просто ще споделите making ofс цел разширяване на аудиторията
Нашата основна кауза е да докажем, че свободната дистрибуция е полезен и мощен маркетинг инструмент

Ще ви помогнем с оформянето и брандираното на вашето свободно съдържание

error: Content is protected !! Собственост на РЕ ТВ ХД !!
ip traffic