Quantcast

Aвторското право

Отказ от Отговорност

Собствениците и администраторите не поемат никаква отговорност или отговорност за всичко, което се случва в резултат на разпространение или изтегляне на каквото и да е на уебсайта или началната му страница или каквото и да е, съдържащо се в следващите страници със събраните магнитни връзки на сървъри от трета страна. Статиите, които четете, се считат само за „образователни цели“ и собствениците и администраторите не могат да носят отговорност за това, което човек е решил да направи с тези знания.

Премахване на съдържание? RETV не се хоства в Съединените американски щати, нито и домейна, така че ние не спазваме докладите DMCA! За нас е невъзможно да следим всяка публикация, направена от нашия робот  от различни източници, но нашата политика е да отговаряме на ВАЛИДНИ известия за нарушение и да предприемаме подходящи действия съгласно законите за авторското право, с които спазваме

Отчетите за авторските права / премахването, изпратени по имейл, обикновено се игнорират. В някои случаи можем да уважим жалби, изпратени чрез имейли, ако сметнем, че са предоставени достатъчно доказателства или ако сме заинтересовани да вземем становището на притежателя на авторските права по отношение на жалбата.

Контакт по имейл

Ако искате да изпратите искане за сваляне на DMCA, моля, подайте сигнал  с връзки / URL адреси, които нарушават/

Благодаря ви за разбирането.

Според действащият в Република БЪЛГАРИЯ, Канала ни в YOUTUBE се позова  на „ЗАКОНА  ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА“,чл. 24, ал.2. използването на цитати от вече разгласени произведения на други лица при критика или обзор при посочване на източника и името на автора, освен ако това е невъзможно; цитирането трябва да съответства на обичайната практика и да е в обем, оправдан от целта;Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу.(2) Съгласие по ал. 1 не се изисква, когато: 1. изображението е било направено в хода на обществената дейност на изобразеното лице или на публично или обществено място.Никой от клиповете не се използват за рекламна цел и ни не събират данни с категория специални данни по смисъла на чл. 9 и 10 от Регламент (ЕС) 2016/679 който са в канала и тук. 
 

Всички текстове видео публикувани в YOUTUBE  са собственост на „RE:TV HD“  и са под закрила на „Закона за авторското право и сродните му права“. Всички снимки и видеа са собственост на „RE:TV HD“ , разпространяват се с лиценз, който позволява свободното им ползване или се използват на база лицензионни договори. Съдържанието, включително текстове, снимки и видео не могат да бъдат използвани и копирани без изричното писмено разрешение на „RE:TV HD“ , включително с цел агрегиране на съдържанието и сходни услуги.

error: Content is protected !! Собственост на РЕ ТВ ХД !!
ip traffic