Quantcast

За Нас

Интернет Медия

Телевизия “ РЕ ТВ“ е  първата частна  телевизия проектирана като местна телевизия с информационно – развлекателен характер, чиято целева аудитория е община “ Илинден “ – София

Целта, която си поставя телевизията е зрителите да бъдат обективно информирани за всички обществени, социални и политически процеси, които протичат в района на общината и те да им дадат възможност за дискутирането и отстраняването им. Стремежът ни е телевизионната програма да се превърне в обективна трибуна за защита на правата на всички граждани и да възпитава у зрителя дух на добро съседство и разбирателство.

В предаването си телевизия “ РЕ ТВ“ ще се старае да наложи откровен и добронамерен тон, дух на толерантност и разбирателство между различните социални и етнически групи. Основна тема на новинарските емисии ще бъдат актуалните проблеми, засягащи различните сфери на българското общество като цяло и проблемите на региона.

По този начин местната медия “ РЕ ТВ “ ще постигне обединяващ, образоващ и насърчаващ ефект сред местното население. Ще се утвърди като правдива и обективна медия, позовавайки се на прецизност на фактологията, обективност на информацията, компетентност и безпристрастност на анализа.

Така изложената характеристика на програмата е съобразена с разнообразната по демографските признаци възраст, пол, обществено положение, образование и пр. аудитория, която включва дееспособните и активни хората на възраст между 14 и 60 години. Основният сегмент от тази целева група са трудово заетите, активните потребители с изградени вкусове и с крайно гъвкави предпочитания, които представляват и най-желаните потенциални потребители на всеки продукт или услуга, предлагани на пазара.

Изложеното по-горе показва наличието на сериозни предпоставки за висока ефективност на рекламните послания. На всеки рекламодател се отделя специално внимание и се изготвя индивидуален медия план за максимално усвояване на рекламните бюджети, съобразен със спецификата на дадения продукт или услуга. При осъществяване на своята рекламна политика и дейност, телевизия “ РЕ ТВ “ се съобразява с морала на рекламния пазар и установените нормативни рамки и търговски практики.

Телевизия “ РЕ ТВ “ в момента се разпространява предимно в интернет YOUTUBE и TWITCH

Освободи своя вътрешен журналист. Разкажи историята добре.

Искаш ли станеш автор при нас ?

Станали сте свидетели на събитие или нередност?

Искате да споделите добра новина или положителен пример?

Не се колебайте да се свържете с екипа ни в случай на въпроси или ако просто искате да ни дадете обратна връзка за нашите новини и анализи.

Вашите коментари и препоръки са изключително ценни за нас! Очакваме вашите новини и сигнали!

 

Приемаме покани за културни събития в район “ Илинден “ целогодишно !

RE:TV не носи отговорност за промени . Пре публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препечатването на цели материали става само след писмено съгласие от редакцията на RE:TV

RE: TV is not responsible for changes. Re-publication, reproduction, any form of commercial use, as well as reprinting of entire materials takes place only with the written consent of the editors of RE: TV

Get a free giffgaff Sim

ip traffic
error: Content is protected !! Собственост на РЕ ТВ ХД !!